Volver al foro
N
Neo7777
01/03/2016 11:52

Pista de Padel

¿Sería beneficioso para la comunidad tener una pista de padel en el terrado de Can Batllo?

3.197 lecturas | 12 respuestas

Somos un grupo de familias que vamos a ir a vivir a Can Batllo e imagino que hay temas que os preocupan mas pero hemos pensado que sería bueno para la comunidad pedir a Corp que nos hagan la preinstalación de una pista de padel en el terrado, es decir que nos dejen una superficie de 10X20 m. para que, en caso de que la comunidad se ponga de acuerdo, instalar una pista. El coste de dicha instalacion seria de unos 10.000€ a pagar entre los 130 vecinos, con lo que saldría a menos de 100 € por familia.

Ventajas:

- Podriamos jugar a este deporte tanto adultos como niños, hacer campeonatos, etc. sin salir del edificio.

- Además el dia que podamos y alguien quiera vender, sería un plus mas que haria augmentar el precio de venta. 

- Los de celere no irian tan de guays (es broma).

 

En caso de que bastante gente este de acuerdo, se podria plantear a Corp dejar un espacio preparado arriba, el no ya lo tenemos pero cuanto mas nos unamos a esta petición mas fuerza tendremos.

 

 
J
Joooordi
08/03/2017 18:18
Me parece genial la Idea del pádel y poder practicar deporte sin salir del edificio contar conmigo ??
 
L
Lechuck
25/10/2016 19:25

Jo estic d’acord amb en santaco. El projecte que hem comprat tots té piscina i no pistes de pàdel o canastes. 

Cadascú tindrà desitjos diferents, no es pot fer una comunitat que tingui tot el que vol tothom. 

 

 
C
cosomir
01/04/2016 14:13

reponc per al·lusions:

- la piscina va ser l’element que em va fer valorar molt temps el fet de no comprar el pis 

- per preu, ubicació i característiques del pis el vaig comprar. Pis igual i sense pisicina a preu igual em quedo un sense piscina...no el vaig trobar, però.

- dubto que em banyi gaires/cap vegada a la piscina (ja ho respondré amb certesa quan hi visqui)

- la piscina no és obligatòria en cap habitatge ni necessària, igual que les persianes. La diferència és que per les persines pagaré per posar-les i la piscina em costarà uns diners sense que segurament l’arribi a utilitzar. 

 

 

 
E
Emtecs
31/03/2016 10:57
Hola,

Yo no veo la idea de Neo7777 tan descabellada, o por lo menos no tanto como para ver alguna de las respuestas que se le han dado.

Lógicamente, mis aficiones me las pago yo, pero si alguien me propone algo, lo escucho, lo valoro y le doy una respuesta educada, no indocando que no te voy a pagar las aficiones.

¿Quien se compra un piso de obra nueva con piscina y luego piensa que la Generalitat no debería permitirlo o le preocupa los gastos que suponen? ¿Verdad que cuando estes viviendo en el piso disfrutaras de ellas? Lógico, de alli que te decidas a comprarte este piso, por su precio (para mi no es un precio de VPO, no todo el mundo podría pagarlo), por su ubicación y por supuesto, por sus piscinas, gimnsasios....si no lo ves así, sinceramente, no entiendo que haces comprando un piso con, no una, dos piscinas!!!

Creo que el mensaje de Neo7777 lo habéis enfocado solo a lo económico (es normal), pero yo lo veo como una manera de potenciar la relación de la comunidad, de establecer lazos, pues pensar que nos vamos a ver durante mucho tiempo.



 
W
waterof
04/03/2016 19:13
Jo penso igual k Santaco.
 
S
santaco
04/03/2016 13:44

Per altra banda, no cal dir que com més espais habilitats per activitats vàries a  curt termini voldrà voldrà dir més despeses de manteniment, i a llarg plaç més despeses de manteniment i reparacions. A més, no sé fins a quin punt pot ser perjudicial per un edifici que en el seu terrat hi hagi camp de futbol o pistes de pàdel, amb els seus participants sempre corrent per allà. Segur que a la llarga comencen a aparèixer problemes en el terrat de l’edifici: fitracions i anomalies vàries, … i per tant, més despeses.

En resum, hi estic en total desacord !!!!

 

 
S
santaco
04/03/2016 13:36

Hola a tothom,

Jo només escric per comentar que estic en complet desacord en tot el que fa referència a pistes de padel o porteries de futbol… Els espais comuns crec que s’han de mantenir tal i com estan planejats. Entre d’altres raons per tal de poder mantenir la tranquilil.litat i el repòs de tota la comunitat, i que sigui aquesta, en tot el seu conjunt, la que en pugui gaudir i no només aquells a qui els agrada aquest tipus d’activitats.

 

 
P
ppcuixart
04/03/2016 12:54

Bon dia,

doncs a mi no em sembla una idea tan desgavellada i ni molt menys una “xorrada”. Si CORP accedís a preparar aquest espai, per pocs diners podríem ampliar el serveis de la zona comunitària. El tema del pàdel no m’acaba de fer el pes, però unes cistelles i unes porteries??? Seria magnífic. 

Jo tinc una petita discapacitat que no em permet fer esport, però pels meus tres fills i la resta de nens de l’edifici estaria molt be. El gimnàs no el trepitjaran pas però, un campet de futbol on només estiguin ells?, s’hi passarien tot el dia. Els que tenim fills sabem que als parcs on hi han cistelles o porteries desgraciadament estan monopolitzats i no deixan jugar a ningú.

Entenc que es posaria algun tipus de xarxa com hi ha als patis del terrats d’algunes escoles.

També es cert, que si la quantitat a aportar es petita, si algú vol vendre, quan ens ho permeti l’administració, la taxació del nostres pisos serà mes alta quants mes serveis tingui la comunitat.

Per acabar, dir que estic d’acord en que s’ha de tenir molta cura del llenguatge escrit.

 
C
cosomir
04/03/2016 10:15

Jo segueixo sense veure-ho. A dalt hi ha d’haver lloc per les plaques solars… i gairebé guardaria espai per posar més plaques si mai es pogués generar més energia per subministrar més serveis. La instal·lació només és per l’aigua calenta sanitària ara mateix.

D’altra banda, no vec tampoc aquest tipus d’instal·lacions als terrats pel sol fet que si vola una pilota cap avall i provoca un dany greu, ens arruïna literalment. No sé si l’assegurança de responsabilitat civil de la comunitat cobriria una accident d’aques estil. 

Jo crec que en el magnífic parc que tindrem davant (espero que ben aviat) es podran fer moltes activitats i esports. La muntanya de Montjuïc també té molts equipaments esportius i amb activitats per als nens i adults. Hi ha un equip de hoquey herba, rocòdroms, espai per córrer, parcs per passejar...etc

També penso que el llenguatge escrit és molt perillós perquè només hi ha una part de la comunicació. El to, l’expressió, la gestualitat acaben de definir exactament el sentit de les paraules. Així que, que deixaria ja aquí el tema. A banda de que és impossible prendre un acord de comunitat ara (que encara no som una comunitat de veïns) perquè un terç ni em signat i l’altra terç ni han vist el foro i, en teoria, no podem contactar amb ells, i l’altre terç (o més) és de corp i ho seguirà sent un bon temps.

 

 
N
Neo7777
04/03/2016 08:55

Entiendo perfectamente lo que dice Cosomir. Yo proponia pedir a Corp, tan solo, que nos dejaran un espacio preparado para a posteriori adecuarlo para algun uso, si la comunidad asi lo decidia. Por supuesto, la petición era que nos lo hicieran a coste cero, ya que el edificio aun no esta construido y entiendo que ahora es el momento para modificar alguna cosa. También se que una negativa sería lo mas probable pero proponia intentarlo.

En ese espacio propuse una pista de padel porque ahora hay mucha gente que practica este deporte tanto hombre mujeres jovenes mayores y niños, pero tambien podria ser un espacio con dos canastas y dos porterias, por ejemplo.

Yo lo decía pensando sobretodo en los que tenemos hijos y tener una instalación de estas caracteristicas podria ser interesante, Tener a tus hijos haciendo deporte al aire libre y controlados dentro del mismo recinto, donde solo tienen acceso los vecinos y con los otros niños de la comunidad no me parece una chorrada como dice Ana. A mi de pequeño me hubiera encantado que poder disfrutar de algo asi.

Las ideas de los demás solo porque a uno no le sirvan o no le gusten no se deberian calificar así. Entiendo que una vez vivamos alli habran reuniones con propuestas de todo tipo y si nos faltamos al respeto, primero la gente se va callar por miedo a que me digan que estoy diciendo chorradas y segundo se puede instalar el mal royo, que seria lo menos deseable.

Por ultimo, para concretar, si Corp accediera, la instalación deuna pista de padel seria de unos 70€ por vecino y una pista de basket/futbol alrededor de los 30€ o menos. El mantenimiento en ambos casos tendria un coste muy muy pequeño.

Aún así, solo es una propuesta.

 

 
C
cosomir
03/03/2016 17:03

Jo, personal penso que tots els espais comuns, piscines, etc… seran despeses extres i a la llarga derrames importants… Dubto que cap piscina arribi a 20 anys sense presentar problemes per filtracions.

Si voleu demanar a CORP substituir una piscina pel padel, per mi perfecte, que segur que és més barat de construir i de mantenir que la piscina. Ara, afegir una despesa de construcció i manteniment, jo no. 

És més, si jo fos la Generalitat, no autoritzaria habitatges de protecció oficial amb aquests equipaments. En teoria, l’administració està pagant una part del sòl o el que sigui per facilitar l’accés a persones que “tenim dificultats per accedir a vivenda de propietat”. Una piscina és, sota el meu concepte, un luxe i hauria d’estar grabada amb impostos a part, a banda dels impostos que ja pagarem per omplir-la a través de la factura d’aigua.

 

 
S
Satalaia
01/03/2016 22:57

 

 

Hola,

Deberíamos crear un grupo para tratar temas comunitarios de estos (intentar añadir/modificar cosas durante la obra). No se como/que plataforma podemos usar para juntarnos mas vecinos y poder discutir sobre estos temas…

De todas formas, mirando las maquetas, no veo donde puede ir una instalación así??

 

 

Fin del hilo
Mensajes Relacionados
  • 13 (2016)
  • 13 (2015)
  • 45 (2016)
    © 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
    Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
    Vocento