Volver al foro
P
pinuza
15/05/2006 21:39

Benvinguda i primeres queixes

Què podem fer sobre la tanca mal colocada a la nostra casa 18?

1.162 lecturas | 3 respuestas
Som una parella que ens hem comprat la casa 18, estem molt contents de veure que ja ens podem comunicar amb els nostres futurs veïnes i veïnes.
Aquesta tarda hem parlar amb la Marisa i un altre senyor, hen de deixar el nostre pis al mes de maig i ens han donat com a data d´entrega el dia 15 de juliol aproximadament. Sembla ser que si ens veiem obligats a pagar lloguer enviaríen un informe a Guadalajara per demanar el reemborçament dels imports, però està per veure. Ja sabeu si heu de pagar lloguer sabem que algun veï ha reclamat a Hercesa i està cobrant. Si algú de vosaltres sap alguna cosa més de les indemnitzacions per retard podem compartir-ho?

Un altre tema que ens porta de cap és el tema de la tanca que ens han colocat. Fa mesos la Marisa ens va dir que fessim un escrit per tal de millorar-la, una alternativa era posar totes les lames seguides com estan a les cases que fan cantonada als terrats. Ara ens diu que no es pot variar res perquè no es pot modificar el projecte de l´arquitecte Enric Mir Teixidor.
Les tanques estan mal colocades, tortes i plenes de forats i mal tallades, no volem imaginar com es veuen des de l´interior de les cases, i no es corresponen a la fotografia de publicitat del llibret "memoria de calidades"
Algú de vosaltres s´està assassorant sobre el tema o vol indagar amb nosaltres? Com és un element que afecta a totes les façanes pensem que no podrem fer gaire cosa individualment.
Una última qüestió és el tema de la separació entre finques a la part posterior, només han colocat una malla metàlica.

Si algú de vosaltres ha pensat en tot això o s´ha informat i es veu amb cor de fer alguna cosa, espero el vostre missatge,

fins aviat,
Pinuza
 
L
leire_sumell
02/07/2006 10:03
Hola, espero que tinguis mes sort que nosaltres, l´excusa de pagar el pato no es nova, a nosaltres ens la van posar el setembre de l´any passat, o sigui que en veritat ja saben de que va la cosa. Nomes dir-te que vagis en compte amb les humitats i que et preparis per anar radera del de postvenda, i intenta que t´ho solucionin en menys d´un mes o no el tornaras a veure.
 
C
carleslll
01/07/2006 11:35
hola veins,soc carles de la casa 19,amb sembla que tots estem igual de "contents" amb el tracte rebut per part d´hercesa,aquesta setmana vaig parlar amb madrid dptmt attcio clients hercesa,(ja que la veritat el tracte que estem rebent deixa molt que desitjar),i el sr Fco Javier Suarez un dels responsables d´atencio al client, va possar molt d´interes per les meves molt males impresions sobre aquesta obra i al qual se li va "escapar" que estan "pagant el pato" per ser la primera obra a catalunya..¡veins! el pato el pagarem nosaltres que som els que hem comprat les cases,que no us olvideu ,les varem comprar al seu dia a preu de mercat i varem comprar una casa nova a preu de nova i amb acabats nous, si exteriorment veiem les "cagades que estan fent" ¿com ens deixaran els interiors? ,amb el cas de ta tanca exterior aquest arquitecte que a mi amb perdonin pero tindria que anar a la universitat que el van titular per-que li tornin els diners aixo no es una tanca ,es com diu tot el veinat de l´entorn "el burladero de los toros,la propera festa major l´ajuntament podra fer un "encierro"sense despeses ja te tot el muntatge fet,a mes amb uns acabats inferiors la part de baix que es veu que no poden fer-hi res per el desnivell i els esgraons i ja ho veieu queda com "el cul" clar que tindrem que posar-nos farrucs ,aixo no pot quedar aixi,amb les entregues la fase casa 15 a 24
era per al 28 de febrer,us heu llegit els prospectes publicitaris *remarcan mol ferventment *COMPROMISO EN LA ENTREGA* *ACABADOS DE PRIMERA CALIDAD* ¿VEINS AIXO ES PUBLICIDAD ENGAÑOSA* amb referencia a l´entrega ja ho sabem que es pot retrasar,pero tambe es veritat que si ens aguesin tingut ben informats amb tems i am una mica de cura i bon tracte,aguesim pogut organitzar-nos molt millor aquesta "GRAN MUNTANYA" QUE ES FARA CANVIAR DE CASA amb pisos de lloguer per al mig, pasejant tots els bartulos amb les mudances,quedant malament amb els comerços que has donat pagas i senyals i t´has compromes amb unes dates d´entrega,tot aixo es podria haber evitat
*JO NOMES DEMANO QUE NO ENS ACABIN DE DESIL-LUSIONAR I QUANT ARA SEGONS DIUEN MITJANS DE JULIOL AQUESTA FASE I ELS PROPERS FINS LA 33 AL SETEMBRE SEGONS TINC ENTES,ENS LES ENTREGUIN SALVANT ELS PETITS DEFECTES NORMALS QUE POT TENIR QUALSEVOL OBRA,ENS TORNI L´ILUSSIO LA TRANQUILITAT I LES FORCES NECESSARIES PER POSAR-LES A PUNT I FORMAR UN BON VEINAT " QUE ENS HO MEREIXEM " ANIMS I UNA FORTA ABRAÇADA PER A TOTS
 
L
leire_sumell
15/06/2006 13:48
Hola,
nosaltres ja estem vivint a una de les cases i et puc assegurar que la Marisa a tothom li diu que intentara arreglar-te les coses pero MAI moura un dit i despres et dira que es culpa d´un altre.
I quan et donguin la casa oblidat d´ella, no voldra saber res, t´endosaran a un que es diu Manel que tambe passara de tu i quan t´enviin a arreglar alguna cosa, t´enviaran a uns que trenquen mes que destrossen.
Per ultim, pensa que pel 15 de juliol no la tindras ni de conya, queda un mes i van molt retrassats, a tots els de les cases que ens les han entregat quan faltava una setmana ens van dir que es retrassaven dos mesos, tot i qu la setmana anterior ens asseguraven entregar-les a la data!
 

Fin del hilo
Mensajes Relacionados
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento