Volver al foro
F
Flipander
01/08/2018 13:51

Visita d'obra

¿Cómo fue la evolución de la obra y qué problema podría tener en el futuro cercano?

1.224 lecturas | 3 respuestas

Ahir vaig estar una estona observant l’evolució de l’obra. Per començar vaig veure que la valla blava que ocultava el que passava al darrera ha desaparegut. Sembla que hagin refet la vorera que hi ha davant de l’escola Alba. Una vorera refeta que ja torna a tenir tot de peces trencades, zones que semblen enfonsades, etc. Imagino que el arquitecte municipal que hagi de fer l’acceptació d’aquest entorn públic no donarà l’ok a aquesta manera de deixar les coses, Sense ànims de posar nerviós a ningú però vaig pensar que, si el nivell de la feina feta l’interior de l’obra és igual al que es veu en aquesta vorera, estem arreglats. Les mampares correderes de l’exterior crec que seran un element que portarà problemes. A cop d’ull unes quantes semblen desequilibrades i tortes, algunes a més semblen forçades. Les xapes metal·liques que cobreixen les fixacions de les baranes al formigó si us hi fixeu tenen tonalitats diferents, no són exactament el mateix color. Algunes d’aquestes tenen  cops i estan col·locades malament. La pisicina es separa de la resta de la zona comunitària amb vidre. Per la foto final queda molt bé, el dia a dia no se si serà la fòrmula més pràctica. Com queda evident no vaig quedar massa convençut del que vaig veure, més aviat intranquil. No voldria transmete la sensació que tot està malament, només compartir que em sembla que ara treballen a preu fet sense massa finura i que fan tot per deixar-ho per la postal, però  després tot això ha de ser funcional i és el que no tinc massa clar. Espero equivocar-me en tot. Agraït si algú té més informació o ho veu amb més optimisme i vol compartir-ho

 

 
S
Santcugatenc
11/08/2018 17:19

He passat per l’obra.

Veig que a l’agost van a bon ritme.

La piscina ja està plena, el parc infantil quasi acabat i comença a tenir bona pinta.

Com he dit abans, estic d’acord amb el que deia en Flipander, però la il.lusió em fa ser optimista. Jo personalment enviaré fotos de les mampares tortes a Inbisa. Us invito a fer el mateix amb detalls que estiguin malament, entre tots farem pujar el nivell a l’entrega.

Els dono confiança en que quedarà bé, però de moment hi ha detalls inquietants.

Penjo fotos.

Les portes afegides a última hora, són de disseny discutible…

Com ho veieu vosaltres?

 
S
Santcugatenc
03/08/2018 16:18

Toralment d’acord!

Les mampares realment semblen de nyogui nyogui, de fet al nostre pis n’hi ha dues de ben tortes…

Al setembre si no diuen res els podriem començar a enviar fotos...

 

 

 
A
archibald
01/08/2018 19:39

Creo no estaría de mas si has detectado estas incidencias que tomaras unas cuantas fotos y las pusieras en conocimiento de la constructora (y de paso aquí) para ver si pueden dar solución. Todo lo que podamos ir avanzando, mejor ahora mientras están de lleno en la obra que una vez se hayan ido y si te he visto no me acuerdo.

 

Fin del hilo
Mensajes Relacionados
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento