Volver al foro
S
Santsenc
16/05/2017 18:27

Benvinguts al barri

Com són les condicions del barri i quines són les millores necessàries?

1.938 lecturas | 6 respuestas
Bona tarda als nous veïns del barri.

Sóc veí del mateix carrer des de fa un parell d'anys que ens van entregar el pis. Donar-vos la benvinguda i informar-vos que les obres dels equipaments començaran aquest estiu, entenem que un cop lliurin la vostra promoció. Durant les obres CORP va utilitzar el solar per materials i maquinària i entenc que va demorar les obres per no dificultar més el pas amb una vorera no practicable.

El tema de Joan de Sada crec que estava aprovat però dificulta el tema del refugi trobat i els reallotjaments de les famílies que hi viuen.

Fa poc crec que van retirar uralites de les naus que es trobaven en runes.

És una zona molt tranquil·la i amb un futur molt prometedor però millorable i caldrà esforç dels veïns per què es compleixin terminis i es facin els equipaments plantejats.

Com a millores trobo que és un carrer molt brut pels passejadors de gossos que aprofiten que és un carrer menys transitat que Brasil, Av.Madrid o Sants per no recollir les caques de les mascotes.

Us dono la benvinguda al barri i us animo a que ens ajudeu a millorar més la zona.


 
M
Mag21
23/10/2017 11:19

Bon dia,

Pel que sembla el tema de l’enderroc de les cases entre Joan de Sada i Fisas comença a moure’s. Ahir hi havien rètols tot al voltant de la illa amb prohibició d’aparcar per enderroc a partir del 6 de novembre.

 
S
Santsenc
22/10/2017 16:52
Bona tarda.

És correcte a la resta del solar al costat del CAP va una pista poliesportiva crec que pel JAC Sants, una llar d'infants i un local pel barri (gent gran).

Pel que m'han comentat al Consell de Barri de la setmana passada es va tractar el tema de Joan de Sada però no he trobat el vídeo del Consell penjat encara.

En teoria va tot a terra a Joan de Sada i desapareix el c/Fisas per fer una rambla i pisos arranjats als que toquen a c/Fisas. La rambla paral.lela a Brasil arribaria a Av.Madrid però no tindria sortida a c/de Sants.

El projecte ve de lluny i trigarà entenc pel cost i desnonaments de les cases baixes.

També s'obrirà el c/Miquel Àngel de Rambla Brasil fins a Portbou (paral.lel per sota a Roger)

Tocarà ser pesats per aconseguir-ho, patir les obres i pressionar pels usos de la nova Rambla (zones infantils, pipi-can...) però hi ha molt a guanyar.

Salut.
 
S
Santsenc
17/10/2017 22:44
Bona nit veïns i benvinguts al barri.

Sabeu ja quin comerç s'obrirà al local del vostre edifici?

Com avancen les obres del CAP i resta d'instal·lacions?

Crec que en el Consell de Barri d'ahir es parlava del solar de Joan de Sada, teniu més informació?

Espero que us trobeu a gust al nou pis i al carrer, és un carrer amb certs problemes de civisme comuns a tota Barcelona com és la brutícia de gossos però tranquil i amb molt potencial!

Salut
 
E
El_somni
02/06/2017 16:10

Convocat el Consell de barri de Sants-Badal

Dimarts 6 de juny a les 18.30 h, tindrà lloc el Consell de barri de Sants-Badal, a la Fundació Jordi Sierra i Fabra  (c. Carreras Candi, 80) amb el següent ordre del dia:

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior
- Informació sobre la situació actual del barri
- Resum normes reguladores de la participació ciutadana
- Nova xarxa de bus
- Campanya de millora de la neteja
- Torn obert de paraules

Obert a tots els ciutadans i ciutadanes del barri.

#ConsellBarriSantsBadal

El Consell de Barri és l’òrgan de participació més proper al veïnat per poder informar-se i opinar sobre les qüestions més importants que afecten la vida del seu barri. Es reuneix com a mínim dos cops l’any i, en les seves sessions es debat sobre els plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de tots els assistents. Els acords i les propostes dels Consells de Barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament per tal que hi donin resposta.

 
R
rondinaire
22/05/2017 14:35

Motes gràcies per la teva benvinguda.

Suposo, pel que dius, que segurament vas asistir a l´asamblea de barri que es va fer cap el mes de Febre o Març. ¿Hi ha alguna manera de coneixer l´acta d´aquesta asamblea? ¿De quins continguts es va parlar?

Moltes gràcies de nou.

 
A
AXL9
18/05/2017 09:18
Hola! Gracias por la bienvenida :)
Por supuesto que, al menos por nuestra parte, nos implicaremos en cualquier asunto que sirva para mejorar nuestra nueva zona.

Nos vemos en breve por allí!
 

Fin del hilo
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento