Volver al foro
annafletxa
annafletxa
24/05/2010 19:04

Informació Pla urbanístic solar

Què diu el pla especial de millora urbana del solar on es faran els pisos?

4.168 lecturas | 23 respuestas

Hola, hem trobat una informació molt interessant sobre el planejament urbanístic del solar on es faran els pisos… Us aconsellem que, sense pressa i amb calma, el llegiu de cap a peus, ja que l’informació continguda és molt orientativa i bastant clara (tipus d’habitatges que s’hi poden fer, quan sòl és d’ús terciari, quants metres entre blocs hi ha, com han d’estar aïllades acústicament les parets, quin ús terciari s’hi pot fer, per on s’entra als habitatges…) i els plànols són molt clars… si més no, ens ha ampliat uns coneixements que en el nostre cas eren molt escassos…

De totes maneres aquest PLA ESPECIAL DE MILLORA URBANA on hi ha moltes “normes” a seguir per poder construir pot ser que es modifiquin o que canvïin segons l’estira i arronça que mantinguin la constructora i l’ajuntament.

Quan hem preguntat a l’ajuntament ens han dit que és el pla vigent i que la constructora va demanar la llicència d’obres el 30 d’abril. Ara estan mirant el projecte presentat per CORP i si no hi ha cap problema en uns 2 mesos donaran la llicència d’obres… si no, és quan vindran els canvis… el que creiem que sí que seria interessant és saber si els m2 de sòl i de sostre s’ajusten als que l’ajuntament demana… això pot marcar les retallades o ampliacions dels habitatges…

Si seguiu investigant també veureu que hi ha una parell més d’expedients en tramit de gestrió urbanística entre ells el d’urbanitzar el solar. Quan hem preguntat a l’ajuntament si aixó pot endarrerir les coses, ens han dit que en els últims casos han entregat al mateix temps el permís d’urbanització del solar i la llicència d’obres… i que és la mateixa constructora la que ha d’urbanitzar el solar…

Al que anavem, a continuació hem deixat unes adreces i una miniguia per que mireu la cartografia de la zona (com és i com quedará) i per que llegiu el pla especial de millora urbana del polígon d’actuació 3 (P.A.3)… ho podeu veure al plànol que trobareu al PUNT D’INFORMACIÓ CARTOGRÀFICA a la pagina de l’Ajuntament de Sant Joan Despí:

http://mun.nexusgeografics.com/sjdespic/

Per situar-nos:

-A la columna de l’esquerre, si desplegueu opció INFORMACIÓ i cerqueu on demana el carrer poseu fontsanta i troba el CARRER DE LA FONTSANTA; on demana el número poseu 28, així anem a parar el solar on construiran els pisos.

-Veureu que hi ha dos color diferents (verd i salmó) i diverses numeracions (B+8, B+6, 18*, 6b…) tot això queda explicat a la llegenda QUALIFICACIÓ DEL SÒL EN ZONES I SISTEMES on hi podeu accedir pel botó que hi ha a la barra de dalt MOSTRAR LLEGENDA.

-Per accedir a la informació urbanística que afecta a aquest terreny, que és el P.A. 3, heu de premer el botó ( i ) de la barra de dalt INFORMACIÓ D’UN PUNT i seguidament clicar sobre el terrreny. Llavors es desplega a la columna de l’esquerre tot una serie d’informació de condicions generals i els expedients urbanístics d’aquell terreny i és en aquests últims on trobareu el pla vigent que prové del REGITRE DE PLANEJAMENT URBANISTIC DE CATALUNYA:

P.M.U. DEL POLIG. D’ACTUACIÓ 3, AVDA BARCELONA NUM.97:

http://ptop.gencat.net/rpucportal/AppJava/cercaExpedient.do?reqCode=veureDocument&codintExp=223202&fromPage=load

També hem anat a la CAIXA PENEDÈS a fer 4 preguntes sobre aquest projecte i conèixer quines condicions d’hipoteca probablement podrien oferir-nos. Ens han confirmat que el terrenys és de la CAIXA PENEDÈS i que estan recolzant aquest projecte. Ens han confirmat que els 9000 euros deixats de reserva estan en un compte que la promotora no pot fer-ne ús i que en els casos que s’han desdit de Sant Feliu els han tornat els diners sense problemes. Que les hipoteques ja estan concedides a la constructora i només s’haurà de fer una subrogació.

Esperem que aquesta informació sigui del profit de tots… a nosaltres ens ha tranquilitzat i, alhora, animat moltissim!!!

Adeu!!
 R&A 

 
annafletxa
annafletxa
25/10/2010 00:16

Hola veins,

Segons les fotos, ara mateix estan pujant aproximadament, una planta per setmana. Això vol dir que cap al 15 de desembre ja hauran pujat tota l'alçada de l'edifici del bloc A. Amb les vacances de nadal segur que el ritme baixa una mica. Serà quan comencin a pujar les parets interiors. Algú sap quan es parla de'estructura acabada si vol dir amb les parets tancades o només la carcassa?.

R&A

 
annafletxa
annafletxa
24/10/2010 23:29

especialistas dijo:

Hola vecinos,yo tambien soy del bloque A y el mio es de 4 hab alguien me  podria decir la distancia que pueden dejar por ley entre un edificio y otro porque supuestamente nos pondran un hotel y unas oficinasy la altura que pueden tener ,pues si son muy altos no tendremos sol .Gracias a todos

En quant al tema del sol és variable en funció de l'època. Ara mateix aquests dies que el sol ja va bastant més baix la façana OEST no te pràcticament llum directe en tot el dia, per tant de cara a l'hivern no ajudarà massa a escalfar el pis. Només entra el sol per la façana NORT (extremadura) pel matí i per la façana SUD (aigues de barcelona) per la tarda. Perquè pugueu veure imatges d'això que us explico he penjat unes fotos on he reollit a través del Google earth la iluminació dels edificis. La façana EST és la que sortirà més beneficiada a l'Hivern sempre i quan no es faci l'hotel. En aquests moments segurament només tindran sol del cinquè cap a munt.

Espero que us agradi.

R&A

 
annafletxa
annafletxa
22/10/2010 12:24

Aquest cap de setmana si tinc temps faré un recull de les fotos fetes fins ara per poder estimar la data d'acabament de l'estructura en funció del temps de creixement experimentat per a cada planta. A veure que surt!! i si concorda amb el que estan parlant del mes de febrer....

R&A

 
annafletxa
annafletxa
19/10/2010 18:53

Per si resol algun dubte penjo el document del Pla Urbanistic del solar.

Com que tenia una grandària considerable, l'he desdoblat en 2 fitxers comprimits amb format ZIP. Copieu-los en una carpeta, acte seguit descomprimiu-los i obriu només el següent fitxer:

pla especial millora urbana pa3.htm

aquí podreu navegar per les diferents pàgines del document.

Salutacions

R&A


Editado por annafletxa 19/10/2010 21:08
 
Anna_y_Dani
Anna_y_Dani
19/10/2010 09:31

Hola!

Te intento resolver las dudas... El hotel va entre el bloque A y la Avda. Barcelona, y las viviendas de proteccion oficial u oficinas, tras el bloque B. La distancia que han de dejar no se exactamente cual será.

Nuestra zona comunitaria supongo que estará cerrada, y por lo visto en planos y maquetas, hace forma de T, teniendo tras los dos bloques una zona ajardinada con árboles, y entre los bloques la piscina. Si te pasas por la obra y miras la estructura, se puede intuir que trozo será de zona comunitaria ya.

Y del tiempo que tardarán en hacer el hotel, no tengo ni idea.

 

Saludos

 
CRANC
CRANC
18/10/2010 23:39

Hola buenas!he estado viendo los planos del terreno y la verdad que no me aclaro mucho.Haber si alguien me puede aclarar:
-Entre el bloque B y el de las aguas de Barcelona ¿Que tienen previsto hacer? creo que va el acceso a la entrada de parking pero no estoy seguro y el resto del terreno que sera peatonal con bancos,arboles,ect...o no
-Tambien aclarame si el Hotel ira frente al Bloque B o frente al bloque A y la distancia de separación entre Hotel y bloque sera de 15,31 metros.
-Sabeis si tienen previsto en breve edificar el Hotel y las oficinas o viviendas porque hay un letrero en la Avda.Barcelona del solar que dice EN VENTA.
Espero que alguien me resuelva estas dudas.Un saludo
 

 
annafletxa
annafletxa
15/10/2010 22:57

http://www.nuevosvecinos.com/descargas/carrerfontsanta/resum_pla_especial_millora_urbana_PA3.pdfhttp://www.nuevosvecinos.com/descargas/carrerfontsanta/resum_pla_especial_millora_urbana_PA3.pdf

 

 


Editado por annafletxa 16/10/2010 0:34


Editado por annafletxa 16/10/2010 0:35
 
especialistas
especialistas
10/10/2010 16:58

Hola vecinos,yo tambien soy del bloque A y el mio es de 4 hab alguien me  podria decir la distancia que pueden dejar por ley entre un edificio y otro porque supuestamente nos pondran un hotel y unas oficinasy la altura que pueden tener ,pues si son muy altos no tendremos sol .Gracias a todos

 
doquimus
doquimus
30/06/2010 20:33

Nosotros hemos solicitado algunos cambios y lo está analizando el aparejador haber si hay suerte torre B 2 cuarta

saludos

 
annafletxa
annafletxa
30/06/2010 13:33

Una aportació més respecte a la indústria que encara persisteix a la zona. En el pla urbanístic no s'insta a cap d'elles a concloure la seva activitat. Cas de concloure-la sí que es procediria a seguir el plà urbanístic preestablert.

Per tant mentre no pleguin les indústries del voltant no s'urbanitzarà els terrenys on estan ubicades. Al menys no en podran posar una altra, hauran de contruir habitatge.

Salut

R&A

 
annafletxa
annafletxa
31/05/2010 23:06

Al final, veient que no sortia al forum cap informació al respecte de les modificacions hem telefonat a CORP i ens han dit que L'ajuntament de moment, no havia fet cap canvi, que anava tot be i que ens uns 10-15 dies abans d'iniciar les obres ens telefonarien.

Ara, CORP només està fent propostes d'una nova distribució dels pisos de 3 habitacions (només per aquests). Ens han dit que en el bany de l'habitació de matrimoni posen plat de dutxa i no banyera, amb la qual cosa guanyarem espai lliure. Ens han dit que ara és el moment de comunicar petits canvis que vulguem fer i que estudiaran cada en cada cas la factibilitat.

Ens han dit que la cuina dels pisos de 4 habitacions és una mica justa a nivell d'armaris i que amb l'arquitecte s'ho estan mirant. Hem proposat de posar la nevera al final de la paret,  al costat de la porta,per comptes de al costat de la encimera i allargar el marbre pel damunt de la rentadora i el calentador i també posar armaris per sobre d'aquests elements.

Amb això la cuina quedaria molt més ben equipada, només li faltaria una tauleta estreta d'uns 45 cm d'ample a l'altre costat de la encimera per esmorzar o sopar més còmodes.

Una última cosa, ha sortit aprovada aquest mes de maig una normativa municipal que obliga als constructors a fer les places de pàrking amb endolls adequats pels vehicles elèctrics. Recordeu d'exigir-la. D'aquí uns anys i no gaires suposo el parc automobilístic cambiarà bastant i hem de tenir els aparcaments adequats.

Ricard & Anna

 
annafletxa
annafletxa
28/05/2010 23:50

Hola, les modificacions a on es poden veure? a www.CORP.cat?

Sabeu si hi han més canvis? Nosaltres tenim el 4-4ª i el plano que hi ha penjat és exactament el mateix de l'inici.

Gràcies

R&A

 
jaumeycristina
jaumeycristina
28/05/2010 20:54

A nosotros tambien nos ha parecido bien el cambio de distribucion de las habitaciones, creo que quitando el distribuidor ganas espacio en una habitacion.

 
Issac
Issac
28/05/2010 08:29

Es que se me ha pasado por la cabeza..cambiar de bloque. Porque tengo miedo que el día de mañana construyan enfrente y tenga que ver a los vecinos..en vez de la emisora..jejejeje. Y como se que en el otro lado no harán nada...y queda un piso de 2 hab. en el bloque B, tambiénm hay buenas vistas, el inconveniente que le veo es que es un piso más bajo del que nos hemos cojido y que da el sol de tarde, que en verano te achicharras.¿Debería cambiarme?AYUDAAAAA!!jejejejeje.

 
annafletxa
annafletxa
27/05/2010 23:13

Respecte a si es farà alguna cosa en la parcela on està Aigues de Barcelona, la informació que us hem proporcionat explica d'aquest terreny el següent:

Condicions Generals
 Règim del sòl: Sòl urbà
 Qualificació: Sistema de serveis tècnics
Per tant si la seva qualificació és per serveis tècnics, no crec que es faci res mai i menys un pis.

En canvi al cantó de Barcelona, tot i no tenir cap projecte fet està previst que sí el tingui, ja que la parcela te la mateixa qualificació que la nostra.

La següent parcela després d'Aigues de Barcelona te la següent qualificació: Equipaments comunitaris de nova creació de caràcter local i és en aquesta on tenim la incògnita de quin tipus de equipament. Amb una mica de paciència igual trobo què volen fer, però de moment no tinc informació.

R&A

 
Issac
Issac
27/05/2010 16:38

Por cierto, ¿no se pueden hacer propuestas para ver q pueden construir?Así, yo propondría algo pequeñito, no muy alto..jejejejeje.Diría que un colegio..(pensandolo mejor..los niños gritan mucho, pero luego tendremos el cole al lado),un supermercado.., un mini parque para los niños pequeños..¿hay bibliotecas al lado?jejejejeje. Ains..

 
Issac
Issac
27/05/2010 16:34

Hola, Tengo una pregunta..que es mejor dar a Barcelona o hacía Tarragona? Es que si el día de mañana construyen un bloque, que seguro que si, nos taparan las posibles vistas que tengamos..y si damos a Tarragona..¿Hay posibilidad de que construyan algo y trasladen lo de aguas de barcelona?

Un saludo.

 
CRANC
CRANC
27/05/2010 16:05

Hola Sergio y Laura !! A mi tambien me llamaron para cambiar la distribución en los pisos de 3 habitaciones y te dan la opción de cambiar segun te convenga, en mi caso veo bien la nueva propuesta queda mejor aprovechada una habitacion aunque el comedor quede menos independiente.Un saludo 

 
SERGIOYLAURA
SERGIOYLAURA
26/05/2010 23:28

Hola a todos;

Somos Sergio y Laura los vecinos del 5ª3 del bloque B, os queríamos preguntar si habéis recibido los planos  nuevos? xq me llamaron el otro día para ofrecerme un cambio en una de las habitaciones y hacerla mas grande, vosotros que haréis?.

Tambíen os quería informar sobre la futura para de la L3 de metro que estará localizada justo al lado del tramvia de Sant joan, y por lo que me han comentado sera dentro de 5 años.

 

 
annafletxa
annafletxa
26/05/2010 13:20

La planificació Urbanística de la parcela P A-3 (la nostra) està feta a l'any 2005. Fins ara no es realitzarà cap obra. La parcela de la "fàbrica" és la P A-2 i si us fixeu en la informació que us hem donat posa "Sector pendent de planejament". En la zona no es farà res mentre no estigui planificat per l'Ajuntament, amb la qual cosa en tenim per uns quants anys de ben segur.

Salutacions

R&A

 
Issac
Issac
26/05/2010 09:29

Jejejeje..Hombre, la verdad, que si hay que tirar algo que lo tiren antes que nos vayamos a vivir..y que empiecen a construir porque sino eso será un sin vivir. Donde estoy viviendo ahora, tengo unas obras y no se puede soportar!Así que vecinos...hay que tirar la fabrika..aprovechando que ya mismo es San Juan..jejjejejeje.

 

Un Saludo.

 
shek
shek
25/05/2010 20:33

A mi no me da a esa parte, pero por tal de derrumbar algo os hecho una mano!!JAJAJA

Coñas a parte. Por lo que estado indangado tienen previsto que toda la av. fontsanta sea residencial. Pero el problema esta que hasta que no se les acabé el contrato a dichas fabricas no pueden tirarlas.

Bueno legalmente no pueden pero nosotros...jijijji!

No os preocupeis tarde o temprano la tiraran para hacer un bloque de pisos asi que no se que es mejor porque almenos ahora tendreis sol!

 

Un saludo vecinos!

 
Issac
Issac
25/05/2010 13:40

Hola,

 

Me he estado mirando los nelaces y buscando información, muchas gracias. Lo que no me entero mucho del tema.

Tengo una duda y a ver si alguien sabe. En C/fontsanta con Extremadura hay una "fabrica", por decirlo de alguna manera.En frente de la entrada a nuestro bloque (A) ¿Sabéis si eso está pendiente de derribar y construir algo?Mas que nada porque yo daré a esa parte y quisiera concienciarme. Los que den a la zona de aguas de bcn no creo que tengais problemas..de este tipo.

Un saludo.

 

Fin del hilo
Mensajes Relacionados
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento