ATENCIÓN: Tu navegador no soporta Javascript, necesario para que la navegación por esta web sea óptima
Por favor, habilita Javascript desde las opciones de tu navegador (Ver cómo)
x Este grupo ha sido archivado por inactividad, por lo que no aparece en los índices por provincia/población ni en las búsquedas por grupo. En el momento que vuelva a tener actividad (mensajes, fotos, etc...) volverá a activarse automáticamente.

Estacion

Actualizado 13/09/2005
671 lecturas acumuladas
3  mensajes
Autor
Tema
Fecha
Avatar jou
sep.-2005
4 mens.
Usuario Circunstancial
  jou
11/09/2005 12:06
Hay que mirarlo por el lado positivo, al menos sabemos algo de la estación.
Aunque yo personalmente quiero que se construya YA, a mi y a mi pareja nos permitiria ir al trabajo en tren, sin tener que utilizar el coche (y gastar gasolina que es muy cara).
Dicho esto (pensareis que a vosotros que os importa lo que le pasa a este)decir que teneis todo mi apoyo y participación para todo aquello que este dispuesta a hacer esta comunidad. Saludos
sep.-2005
15 mens.
Usuario Circunstancial
13/09/2005 12:07
Hola a todos,
os adjunto lo último que se sabe respecto la estación.
Salu2


Les obres de l’estació de La Grípia-Torresana es licitaran a finals d’any

Les obres de construcció de la futura estació ferroviària de La Grípia-Torresana es licitaran entre finals d’any i principis del 2006, segons el compromís que l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha aconseguit extreure de la reunió que ha mantingut aquest dilluns al matí amb el president de l’Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (ADIF), Antonio González.

Les obres de l’estació de La Grípia-Torresana es van licitar el juliol 2004, però el concurs va quedar desert, perquè el projecte no era correcte. En els darrers mesos, s’han estat incorporant modificacions tècniques en aquest projecte per tal de procedir a una nova licitació d’obres, que és la que està prevista per a finals d’any o principis del 2006. D’acord al calendari previst per ADIF, la pròxima primavera podrien començar les obres de construcció de la nova estació, que estarà ubicada a la zona del Camp del Roure.

L´alcalde de Terrassa, Pere Navarro, valora molt positivament la reunió amb el president d’ADIF, perquè aquest ha mostrat molt bona receptivitat vers els projectes de Terrassa i perquè el compromís de licitar les obres desencalla un projecte que acumulava anys de retard i que suposarà una gran millora en la mobilitat dels ciutadans de Terrassa. El tinent d’alcalde de Planificació del Territori, Josep Aran, es reunirà aquest dimarts, 13 de setembre, amb els representants de les associacions de veïns de l’àmbit geogràfic de la nova estació per tal d’informar-los dels resultats de la reunió amb el president d’ADIF, Antonio González.

ADIF és l’entitat pública empresarial que ha pres el relleu de RENFE i que s’encarrega dels nous projectes ferroviaris des de l’1 de gener del 2005, quan va entrar en vigor la Llei del sector ferroviari. En la reunió d’aquest dilluns, que s’ha celebrat a Madrid, també hi ha participat el tinent d’alcalde de Planificació del Territori, Josep Aran.
sep.-2005
46 mens.
Usuario Ocasional
13/09/2005 12:56
Por fin!!!

Nosotros también lo hemos leído en el Periódico de Catalunya: "L´alcalde, Pere Navarro, va assegurar ahir que les obres es licitaran a finals d´any i començaran a la primavera, segons el compromís del president de l´Administrador d´Infraestructures Ferroviàries (ADIF), Antonio González. El projecte inicial s´ha modificat".

A ver si es verdad y tenemos pronto la estación!!!!!!!
sep.-2008
808 mens.
Administrador
Mensajes Relacionados
  •   Estamos buscando mensajes relacionados

Buscar más...
© 2002-2017 - Neo Affinis S.L.U. CIF B-85063931 Zurbano, 45 1º, 28010 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Quiénes somos |  Aviso Legal |  Blog
Facebook |  Twitter |  Linkedin |  Google+