Volver al foro
M
mvicente
14/03/2006 10:28

espai pàrking

¿Se puede cambiar los Estatutos del parking para poner armarios en la pared de nuestra plaza?

485 lecturas | 2 respuestas
Hola bon dia!!

Seguint amb el tema balcons.

Seria interessant poder fer una reunió general de propietaris, per a decidir si volem canviar els Estatuts del pàrking, en quant a poder posar uns armaris alçats a la paret de la nostra plaça (qui el vulgui).

No crec hi hagi cap inconvenient, ja que no afecta ni façanes ni trenca cap entorn. Hi ha altres comunitats de veïns que ho en fet, donat que es un espai força interessant a tenir en compte per a poder posar tot allò que tenim i no saben on deixar-ho. (S´haurien de posar d´acord presidents d´escala i administrador)

Si la majoria estiguéssim d´acord, es podria fer igual que quant es va decidir el tema dels toldos i també seguint un criteri de volum, color i dimensions, normalment crec que son metàl.lics.

Segons els Estatuts comunitaris i també les Ordenances Municipals, no es permés fer servir els balcons com a trasters, ni estenedors. S´ha de recordar que tenim un espai als terrats.
 
T
tonytamara
14/03/2006 13:11
A nosotros tambien nos parece perfecto.
Que se decida entre todos, pero es una buena idea eso de los armarios elevados. Eso si si fuera posible que fueran todos iguales!!!
Un saludo
 
M
marta lo
14/03/2006 10:57
Totalmente de acuerdo.
He mirado tipo taquillas pero no encuentro ningunas para ir elevadas , ¿conoces alguien que las haya instalado en su comunidad? para pedirles la referencia.
Un saludo
 

Fin del hilo
Mensajes Relacionados
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento