Volver al foro
A
archibald
10/07/2017 15:34

Empresa de mobles Xey tanca

Què passarà amb els mobles de la promoció si lempresa Xey es liquida?

1.656 lecturas | 4 respuestas

Hola, volia comentar una notícia que vaig llegir fa uns dies. L'empresa de mobles Xey anuncia la seva liquidació. La qüestió és que em sonava mot aquesta empresa i no sabia de què... i bingo! és l'empresa que munta els mobles de la cuina i no sé si també els armaris de les habitacions de la nostra promoció.

Ara bé, imagino que buscaran una altra empresa de mobles i ens col·locaran uns de similars... en teoria. Però donat les sorpreses que han tingut a Valdebebas amb canvis respecte al pis mostra, en disseny i característiques, em fa certa por que ens col·loquin els mobles "de la abuela". Els que havia al pis mostra personalment a mi m'agradaven molt, línia llisa, sense ornaments. Ens trobarem la sorpresa quan ens entreguin els pisos?, potser seria interessant fer la pregunta a Inbisa de quina alternativa han trobat per tal de poder reclamar en cas que no siguin els que s'adeqüin als que hi havia al pis mostra…
Un cop entregats els pisos no els canviaran, així que pot ser bona idea avançar-nos.

 
JoaniRosa
JoaniRosa
11/09/2018 21:07

Hola,

Hace unos meses nos informaron sobre el nuevo proveedor de cocinas: será El Corte Inglés.

De todos modos intenté conseguir el contacto de la gente del Corte Inglés y no lo conseguí,si alguien lo tiene y lo puede compartir puede ser interesante para todos.

Gracias!

Joan

 
S
Son2017
19/09/2017 12:05

Buenos días,

Soy vecina de la primera fase, estamos muy ilusionados con el avance de las obras, el pasado viernes hable con Sandra referente al tema de la cocina, entre otros, me comentó que estan buscando un proveedor y que la cocina será exactamente igual que la del piso de muestra, por lo que entiendo que no nos llamarán nuevamente para escoger los acabados. En relación al ritmo de la obra va según lo previsto y la entrega estará entorno a último trimestre de 2018 según lo que os comentaron la última vez.

Un saludo a todos.

Sonia.

 
A
archibald
13/07/2017 08:59

Bon dia, m'han pogut confirmar des d'Inbisa que quasi segur els mobles no es faran amb XEY donat que no poden assegurar l'entrega ni la qualitat esperada. Per tant, estan buscant alternatives (mantenint la qualitat o millorant segons ells) i un cop tinguin la proposta, faran un comunicat per tal de presentar el nou model/marca que s'acabarà muntant a les cuines.
Com sempre, espero d'Inbisa que mantinguin el criteri de proporcionar un conjunt de qualitat, sense intentar estalviar 4 cèntims a costa d'empitjorar els acabats de la promoció. Crec que d'ençà que l'any 2015 es va començar a vendre la promoció, els preus dels pisos els han incrementat en diverses ocasions. Per tant, la rendibilitat que esperaven de la promoció ja l'han cobert sobradament. No penso admetre un empitjorament de qualitat de cap tipus i espero que, en tot cas, si hi ha un canvi que sigui per a millorar.
Continuem sent només 5 veïns al fòrum dels 210 de les dues fases (130 sense contar els de lloguer). La unió fa la força, i a la vista del que ha passat a Valdebebas, és important que estiguem units en qualsevol aspecte de la construcció del nostre futur habitatge que sigui deficient. Espero que la gent es vagi animant.

 
F
Flipander
11/07/2017 10:34

Efectivament els mobles de cuina eren de Xey. El problema el tenen multiplicat perquè entre les diferents opcions de cuina hi havien diferents tipus de mobles. Ja veurem com ho resolen però ho tenen complicat. Hauran de fer passar altra vegada per escollir les opcions amb el nou fabricant que escullin. Serà pitjor si Xey té stock acumulat i ens l’intenten col·locar. Ja sabem que en una empresa que tanca els controls de qualitat del material residual no serà el millor. Caldrà està atents a aquest tema molt important pel resultat final.

La resta d’armaris no té res a veure amb Xey, era un altre fabricant que sinó m’equivoco és el mateix que suministra les portes.

 


Editado por Flipander 11/07/2017 10:40
 

Fin del hilo
Mensajes Relacionados
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento