Volver al foro
S
saida
07/11/2006 16:32

Mossos d´Esquadra ja patrullen pels carrers de BDV

¿Cuál es la dotación de la comisaría de los Mossos dEsquadra en Barberà del Vallès?

771 lecturas | 5 respuestas
A les 23 hores del passat dimecres 1 de novembre els Mossos d´Esquadra sortien de la comissaria instal·lada al carrer Estoril de la nostra ciutat. S’iniciava el desplegament de la Policia de Catalunya a Barberà del Vallès.

Dimarts per la tarda , abans d´iniciar les primeres patrulles policials per la nostra ciutat, la Generalitat va celebrar un acte de presentació dels Mossos d´Esquadra a la seu central de la Policia autonòmica, a la zona de Sabadell-Terrassa, amb la participació del president de la Generalitat, Pasqual Maragall, la consellera d´Interior, Montserrat Tura, i on van assistir els alcaldes de les poblacions vallessanes, entre els quals es trobava l’Alcaldessa de Barberà, Ana del Frago.

Més tard, a les 12 de la nit, s’iniciava el desplegament de la Policia Autonomia al nostre municipi. Abans de sortir al carrer, els agents que patrullen per la ciutat i pel municipi veí de Badia del Vallès van participar en el primer ‘briefing’, una reunió de treball prèvia a la sortida de les patrulles, a on van assistir l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, que els va donar la benvinguda al municipi, l’Alcalde de Badia del Vallès, José Luis Jimeno i diversos regidors de ambdós consistoris.

La comissaria de la Policia de Catalunya, amb seu a la ciutat, té una dotació de 56 agents i dóna servei als municipis de Barberà i Badia del Vallès. Es tracten de 11 capurals, un sargent, una inspectora i 43 agents. Per tant, per la nit patrullaran a la nostra ciutat, tres cotxes dels Mossos d’Esquadra i dues de la Policia Local. Per la seva banda, a Badia del Vallès patrullaran per la nit 2 cotxes dels Mossos amb el suport d’un de la Policia Local.

La comissaria de l’Àrea Bàsica Policial de Barberà, sota el comandament de l’inspectora Rosa Guabianes, s’ha ubicat en un terreny ubicat situat al carrer Estoril número 2. Les instal·lacions tenen una superfície total de 1.372 metres quadrats i una superfície construïda de 1.097 metres quadrats. Compta amb 3 plantes, una subterrània on hi ha l´aparcament per sis cotxes, magatzems i 3 garjoles per les persones detingudes. A la planta a peu de carrer hi ha l´Oficina d´Atenció Ciutadana i l´espai de serveis de Mossos amb vestidors, sales de reunió i cafeteria. A la primera planta a més dels serveis d´administració i l´arxiu també hi ha les sales d´investigació i reunió.
 
O
OscarYVane
08/11/2006 20:37
Y el Impuesto de Circulación de Vehículos (si tienes)
 
S
saida
07/11/2006 21:53
Y os preguntaron los mossos el itinerario para volver a comisaria ???? jajajajaa (es broma).
Si, esta tarde lo he consultado con mis padres por si ellos en mollet pagan algo y me han mirado con una cara jeje, pero bueno si no tienes ningun familiar no tienes que pagar nada. Es que lo he mirado y me he asustado, era para hacerme una idea de gastos al ayuntamiento que hay, el IBI que pagas en dos partes y la tasa de basuras que viene prorrateada en las facturas de agua (como en todos sitios).
 
O
OscarYVane
07/11/2006 21:22
La comisaria de mossos está muy cerquita de casa de Oscar y el pasado finde veiamos algún coche de mosso perdido porque querian llegar a la comisaria y no sabian cómo, o eso parecia :P Era gracioso, la verdad es que está muy bien, da más seguridad :)
 
O
OscarYVane
07/11/2006 19:41
Yo llevo toda la vida viviendo en Barberà y no he oido nada por el estilo. Normalmente pagas un seguro o algo así para guardarte un nicho por lo que pueda pasar para que los tuyos no tengan que preocuparse, por si os sirve de algo en la asociación de vecinos de Can Llobet tienen una cosa así, que es lo que tienen mis padres.
 
S
saida
07/11/2006 16:52
Y una cosa... he leído por internet que en Barberá hay una tasa de mantenimiento de cementerios, es obligatoria? Pone que el plazo máximo de pago es de noviembre.
 

Fin del hilo
Mensajes Relacionados
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento