Volver al foro
S
saida
06/02/2007 16:28

Licencia de obras

¿Qué se acordó en la recepción de obras de urbanización en Barberá del Vallés?

622 lecturas | 0 respuestas
Ya que estaba mirando lo de Imavi he buscado y he encontrado la concesión del ayuntamiento de barberá del vallés de la licencia de obras a Volumetric.

http://209.85.135.104/search?q=cache:ahmQE940dG4J:www.bdv.es/bdv/apartats/index.php%3Fapartat%3D381+volumetric+barbera+del+valles&hl=es&ct=clnk&cd=12&gl=es


Es este trozo solo:

15 RECEPCIÓ OBRES
15.1 EXP.: UPPU030002. RECEPCIÓ OBRES D´URBANITZACIÓ AD-19 SECTOR TYCSL.

RECEPCIÓ OBRES D´URBANITZACIÓ AD-19 SECTOR TYCSL.

Expedient: UPPU030002.

A la vista del contingut de l´acta de recepció de les obres d´urbanització de l´Àrea de Desenvolupament núm. 19 (AD-19) estesa en data 16 de novembre de 2006, així com de la resta de documents i informes incorporats a l´expedient ; en virtut del que disposen els articles 169 del Reglament de la Llei d’urbanisme, aprovat per Decret 305/2006, de 18 de juliol, i 147 del Text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques, aprovat per Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, i en exercici de les facultats delegades per l´Ajuntament a aquesta Junta de Govern Local en matèria de gestió urbanística i obres d´urbanització.

S´ACORDA:

PRIMER: Prestar conformitat al contingut de l´acta de recepció de les obres d´urbanització de l´Àrea de Desenvolupament núm. 19 (AD-19) estesa en data 16 de novembre de 2006 i, per tant, tenir per rebudes aquestes obres en el seu conjunt, de conformitat amb el projecte d´urbanització que va ser aprovat a aquest efecte, si bé condicionada aquesta recepció a l’esmena de determinades deficiències i a l´execució d´alguna part d´obra pendent (segons annex I), en la forma, termes i condicions que en la pròpia acta es concreten i estableixen. Tot això d´acord amb els compromisos i obligacions assumits de forma solidària, mitjançant la signatura de la citada acta, per les empreses responsables de la seva execució les societats ANIDA DESARROLLOS INMOBILIARIOS, SL (abans BBVA DESARROLLOS INMOBILIARIOS, SL), AGOFER, SL i METROVACESA, SA.

SEGON: Establir que, en garantia del compliment efectiu de les obligacions i compromisos continguts en l’acta abans esmentada, es manté en vigor l´aval per import de 242.081,50 €, en el seu moment constituït per a respondre de l´execució de les obres d´urbanització pendents, així com l´ingressat en data 30 de novembre de 2006, per import de 245.234,88 €, en concepte de garantia de la totalitat de les obres executades i rebudes, que ja ha estat dipositat en substitució del constituït anteriorment per idèntic import.

TERCER: Donar per complerta així mateix, en el que sigui menester, l´obligació de les citades empreses promotores d´implantar la part de la infraestructura del sistema de recollida pneumàtica de residus, en la part que ha quedat pendent de realització, a l´haver-se acreditat en l´expedient que han ingressat la quantitat de 39,038,64 € en concepte d´indemnització per a sufragar el cost que suposarà a aquesta Administració l´execució d´aquestes obres en el seu moment oportú, conforme a la valoració (IVA inclòs) realitzada pels Serveis Tècnics Municipals, d´idèntic import.

QUART: Quedar assabentats finalment del compromís també assumit per aquestes empreses d´executar pel seu compte, de forma voluntària, determinades obres complementàries d´urbanització no contemplades en el projecte aprovat, que són les detallades en annex II a l´acta de recepció subscrita. A la proposta de la qual i la seva execució, es presta total i expressa conformitat.

CINQUÈ: Notificar els anteriors acords a les empreses promotores de la urbanització abans indicades, així com a també a l´empresa Volumetric Promotora Constructora, SL, amb trasllat a la mateixa de còpia de l´acta de recepció d´obres subscrita, en particular, pel que fa referència a les condicions i compromisos d´execució d´obra pendent en la part que li afecta (apartats “b” i “c” de l´acta), com titular de la llicència atorgada en data 09.01.2006 mitjançant expedient de referència UOMY050030.

APROVAT PER UNANIMITAT MITJANÇANT VOTACIÓ ORDINÀRIA
 

Fin del hilo
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento