Volver al foro
JIMM
JIMM
26/01/2012 19:11

NETEJA COMUNITAT

¿Cómo mantener limpias las áreas comunes de un edificio?

1.607 lecturas | 2 respuestas

Esteu contents amb l'empressa de neteja?? La part de la comunitat de dóna al carrer, és la més bruta, les rajoles de beige pràcticament estan negres....no es pot fer res??? Per altra banda, a l'ascensor sempre hi han restes del del drap, passen un drap mullat sense eixugar i es veu l'aigua seca....molt net no queda, però què hi farem...

  El q hem dóna escrúpol és el parquing, l'ascensor de la -2 cada dia té més porqueries, més terra, més papers i basura de veïns desconsiderats...de vegades jo vaig rentant la -5 i el q hem trobo pel camí, la -5 és la meva planta, agraïria q uns pocs fessin el mateix amb la seva planta de parking, entre tots podem, sóm molts!!!

 
JIMM
JIMM
31/01/2012 18:53

Sí, fa temps q no plou, no sé si agraïr-ho o demanar una tempesta per netejar el pati....Per un lloc, si hi ha tempesta, se m'inunda el traster, q el tinc a tope...i per altra, si no plou, està tot el pati brut....Déu ni do!!

  Per cert, el terra de les terrasses és brutíssim!!! el netejo i, quan ja està eixut, deixa la marca de la sabata de tota persona q hi passi....no té remei més q anar descalç!! M'han dit q hi ha un vernís per terres porosos però és temporal...algú ho ha probat?? teniu algun truc??

  Ens veiem!!

 
annafletxa
annafletxa
27/01/2012 07:58

HOla,

Estic totalment d'acord. No està malament la neteja però els manca algun detallet com el que comenta en JIMM. A fora, les rajoles de la comunitat, la única forma que hi ha perquè no es vegin negres és fregant-les. És el mateix terra que les terrasses i ja ho sabeu tots. ës un matrial antidesliçant, que pels dies que esà mullat ho agraïm però és una mica brut d'aspecte. Imagino que els de la neteja només deuen passar l'escombra com a molt per tot aquell pati immens. Fregar allò cada setmana pot requirir tota una jornada.

A més fa 2 mesos que no plou i tampoc ajuda gens....

Ricard

 

Fin del hilo
Mensajes Relacionados
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento