ATENCIÓN: Tu navegador no soporta Javascript, necesario para que la navegación por esta web sea óptima
Por favor, habilita Javascript desde las opciones de tu navegador (Ver cómo)
Nova Plana Residencial Nova Plana Residencial

Nova Plana Residencial

Viviendas en Barberà del Vallès
x Este grupo ha sido archivado por inactividad, por lo que no aparece en los índices por provincia/población ni en las búsquedas por grupo. En el momento que vuelva a tener actividad (mensajes, fotos, etc...) volverá a activarse automáticamente.

Saida: noticias sobre el CAP

Actualizado 28/04/2006
439 lecturas acumuladas
7  mensajes
Autor
Tema
Fecha
ene.-2006
122 mens.
Usuario Habitual
03/04/2006 23:06
hola saida and company, me ha contestado la alcaldesa sobre lo del CAP en la zona y sobre la fabrica de al lado de metrovacesa:


Primer de tot vull donar-li la benvinguda a la ciutat i desitjar-li que assoleixi els objectius de benestar que l´han portat a considerar Barberà la ciutat on arrelar el seu futur. Estic convençuda que vostè també ens ajudarà a fer-la millor i des d´ara l´encoratjo a sentir-la com a part seva.
Pel que fa al "rumor" sobre el CAP, confirmar-li que no es tracta de cap rumor sinó d´una certesa. Al c/ del Bosc, en l´espai de la Pl. Rosa dels Vents es construirà en els propers mesos aquest Centre d´Atenció Primària, que ja està aprovat pel Govern de la Generalitat de Catalunya.
En relació a l´empresa que ens comenta, dir-li que ja ha deixat d´exercir la seva activitat en aquesta nau i, al tractar-se d´una promoció privada, encara no disposem de la documentació concreta sobre l´execució d´obres. Esperem que ben aviat hi haurà novetats.
Molt cordialment,
____________________________
Ana del Frago Barés
Alcaldessa de Barberà del Vallès

saludos
dic.-2005
1410 mens.
Usuario Asiduo
  saida
03/04/2006 23:11
K jodiooo! lo acabo de leer, iba a comentarlo pero... jejejeje. Pues se vé que la alcaldesa hace bastante caso, pues la foto que le envié de los motoristas circulando por dentro del Parque Europa ha hecho efecto, hay un policia con un silbato, no sé si os lo comentamos, lo vimos silbar a un perro que se quería meter en el lago. Aunque lo de las señales en el parque no veo nada de nada.
ene.-2006
122 mens.
Usuario Habitual
03/04/2006 23:55
Pues si que lo vimos, aunque a ver si vigilan lo de las pintadas porque es una pena como lo estan dejando, a este paso cuando vayamos a vivir alli parecera harlem!
salu2
dic.-2005
1410 mens.
Usuario Asiduo
  saida
28/04/2006 21:09
INFORMACIÓN SOBRE EL NUEVO CAP: (Sabéis si nos tocará este??).

El Cap II de Barberà, que s’ubicarà entre la plaça de la Rosa dels Vents i els carrers del Bosc i el de Sant Pere, tindrà 1.241 m2, distribuïts en dues plantes, i donarà servei a una població estimada d’uns 13.000 habitants. Aquestes van ser algunes de les dades que el regidor de Salut del Consistori barberenc, Alfonso Alharilla va fer públic el passat divendres dia 21 d’abril el projecte del nou CAP de Barberà del Vallès.

A l’acte, l’Alcaldessa de Barberà, Ana de Frago, en el seu parlament va remarcar “la
dic.-2005
1410 mens.
Usuario Asiduo
  saida
28/04/2006 21:10
A l’acte, l’Alcaldessa de Barberà, Ana de Frago, en el seu parlament va remarcar “la importància d’aquest equipament i de tot el projecte sanitari de la comarca on els ciutadans i ciutadanes de Barberà podran gaudir del nou Hospital Ernest Lluch” ubicat a Cerdanyola i de “l’ampliació que l’Hospital Parc Taulí s’està portant a terme”.

El gerent adjunt de la Regió Sanitària de Barcelona, Josep Ganduxè, un responsable comarcal del Servei Català de Salut, el doctor Joan Parellada i l’arquitecte que durà a terme el projecte, van explicar els plànols i els diferents espais i plantes que tindrà l’edifici.

Aquest projecte, que s’iniciarà abans de finalitzar l’any i que s´ha previst inaugurar a principi del 2008, comptarà amb una àmplia àrea d’administració on es situaran els diferents despatxos i una gran sala de reunions.

Al nou ambulatori també s´ha previst realitzar una petita biblioteca de medicina d´ús exclusiu per a metges i infermeres del centre, així com una zona dedicada a l´arxiu d´informació i historials dels ciutadans. A l´igual que el CAP I, tindrà sales de consulta pediàtrica i d´infermeria, ambdues separades de les de medicina
dic.-2005
1410 mens.
Usuario Asiduo
  saida
28/04/2006 21:11
general i tindran les seves pròpies sales d´espera.

També comptarà amb un àrea d´atenció continuada en la qual es troba una sala de consulta i de tractaments, un
dic.-2005
1410 mens.
Usuario Asiduo
  saida
28/04/2006 21:12
També comptarà amb un àrea d´atenció continuada en la qual es troba una sala de consulta i de tractaments, un box polivalent, una sala de presa de mostres, així com una altra on es prendran i es conservaran les proves realitzades. Tanmateix, gaudirà també d´un àrea d´educació sanitària, en què s´impartiran classes en matèria de salut.

www.bdv.es
Data de publicació: 24.04.06
Oficina premsa (Salut)
sep.-2008
810 mens.
Administrador
Mensajes Relacionados
  •   Estamos buscando mensajes relacionados

Buscar más...
© 2002-2017 - Neo Affinis S.L.U. CIF B-85063931 Zurbano, 45 1º, 28010 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Quiénes somos |  Aviso Legal |  Blog
Facebook |  Twitter |  Linkedin |  Google+