Volver al foro
D
Deponent
09/08/2017 16:16

Aspectes a millorar zona comunitària

¿Cuáles son los problemas en la zona comunitaria del C-Roger, escla C?

1.692 lecturas | 6 respuestas

Hola,

Soc nou veí del C/Roger, escla C. Dir-vos que pel que afecta a la zona comunitària hi ha un parell d’aspectes a tenir en compte que considero prou importants i que caldrà estar atents ;ja ho he comunicat a CORP però també caldrà fer-ho arribar a l’administrador.

1.-La zona de les dutxes de la piscina no té desaigües i l’aigua cau pel lateral de la piscina; això és incomprensible i malmet la pintura lateral.Cal que ho arreglin ja.

2n.-Accès i sortida garatge: sobretot la sortida amb les baranes de ferro vermell i l’amplitud que té segons longitud cotxe a l’haver de girar provoca enganxades laterals amb les barres de ferro (ja ens ha passat a dos veïns) i cap al  planxista.Cal que s’estudiïn ampliar pujada/baixada i enretirar més cap als costats  i fer més curtes les baranes o hi seguirà havent més enganxades.Només cla comprovar-ho “in situ” per veure que es un accés força millorable.

 

 
S
Srs.X
01/09/2017 08:14
Buenos dias

Nosotros teniamos los enchufes bufados pero ya nos lo han arreglado, por si alguien le pasa.

Nos han comentado que pondran el desagüe de la ducha de la piscina.

Nuestro trastero tiene muchisima humedad. A alguien le ha pasado?
 
R
rondinaire
29/08/2017 19:16
Los interruptores no están bufados. Son un modelo que apoya sobre una base de goma negra. Eso en principio es bueno, porque absorbe los manotazos. Otra cosa es la estética. Lo que ocurre es que, al pintar, están medio color negro con salpicaduras.
 
S
Srs.X
28/08/2017 21:59

Muchas gracias por la información.

 

Vimos los enchufes algo bufados, no quedaban bien ajustados a la pared. Nos han comentado que el modelo es así. Le ha pasado a alguien más?

 

 

 
R
rondinaire
28/08/2017 21:17
En general bién, a excepción de la carpintería, tanto la de aluminio como la de madera. Recomiendo mirar con detalle el ajuste de la carpintería de aluminio con las paredes. Las tapetas exteriores están separadas de las paredes hasta 5 mm. En las puertas de madera vigilad las tapetas laterales de todas las puertas. Cogedlas con la mano y tirad hacia vosotros. Yo encontré dos que sólo estaban pegadas en los extremos. La puerta principal tiene tanta holgura, aunque esté cerrada con llave, que se puede meter una pata de cabra e incluso...la cabra entera.
 
S
Srs.X
21/08/2017 18:29
Buenos dias

Que tal los que ya habeis entrado al piso?

Muchas incidencias?


Muchas gracias y saludos a todos
 
R
rondinaire
10/08/2017 00:50
Completament d'acord. A la visita de cortesía ja els hi vaig dir el que pasaría a les dutxes i que encara estaven a temps de posar la mateixa ratxola del terra a la pared per evitar les humitats. Ja he vist que no han fet ni cas.
També no hauría costat gaire posar un mirall a l'ascensor per donar més amplitud.
A la rampa del parking no m'he enganxat, peró s'ha danar molt en compte i si baixes a la segona planta i tens un cotxe sobre els 4m., uffff.
 

Fin del hilo
Mensajes Relacionados
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento