Volver al foro
K
kris12
02/08/2011 10:12

DENÚNCIA PER EXCÉS DE SOROLL

¿Cómo podemos solucionar el exceso de ruido producido por los equipos técnicos de las aguas?

1.957 lecturas | 1 respuestas

Hola veïns,

Obro aquesta nova línea al foro per a posar en comú el tema de l’excés de soroll que a molts de nosaltres ens preocupa.

Volia comunicar que com a veïna afectada he presentat a l’Ajuntament una denúncia pel soroll produït pels equipaments tècnics de les aigües (ubicats entre el carrer Fonsanta i avda. Barcelona, davant del bloc B), ja que aquests sobrepassen de lluny els límits permesos per llei.

Us convido a tots els afectats per aquesta activitat, que suposo que majoritàriament serem els de la façana de l’edifici B que dóna al citat solar, a que presenteu de forma individual una instància per a que entre tots plegats puguem fer més força (només cal omplir un formulari explicant una mica els fets). L’administrador em va comentar que es podria fer de forma comunitària però que podem anar avançant el tema individualment i que com més siguem més pressió farem.

Aquest és un tràmit lent, en el que s’haurà de fer un estudi acústic a les vivendes i prendre les mesures oportunes d’aïllament acústic a la nau de l’activitat, amb la qual cosa crec convenient començar a moure el tema com abans millor per a poder solucionar-ho el més aviat possible.

Us facilito, a l’apartat de documents, el model d’instància que s’ha d’omplir i portar presencialment a l’Ajuntament per a qui es vulgui afegir a la sol•licitud.

Salutacions.
 

 
annafletxa
annafletxa
16/08/2011 10:25

Hola,

A la banda d'Extremadura (Bloc A) també tenim un excés de soroll (compresor). Huaríem de fer també una denúncia., però crec que si la fa la Comunitat de veïns tindrà més força. Per tant jo proposaria per la propera reunió de veïns fer la proposta de presentar-la globalment.

Salut R&A

 

Fin del hilo
Mensajes Relacionados
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento