Volver al foro
Sergi4C
Sergi4C
28/03/2021 17:40

Dubtes i preguntes.

897 lecturas | 0 respuestas

boones! la setmana passada vaig signar el contracte. Vaig comentar un parell de coses amb la yolanda:

1. El tema dels 500€ de comunitat: Em va comentar que aquest pagament es farà si o si (o sigui que ja podeu estalviar aquesta quantitat quan amobleu). Això és per facilitar-nos la posada en marxa de tots els tramis de comunitat, i tindrà una cobertura d'uns 8-9 mesos. Després d'això, el gestor que tinguem en aquell moment redistribuïrà els calers i ajustarà en funció del que hagi sobrat a cadascú. Imagino que després d'això, ja es farà el pagament anual habitual.

2. Vam preguntar tema toldos als balcons, així com els tenen els veïns. Metrollar no els posa, així que, donat que és una cosa que s'haurà de fer si o si, potser fora bo que miressim quin color aniria en consonància amb el bloc i el posessim tots els veïns igual. inclús si ho fem tots junts, podria ser que el senyor que posa els toldos fes un descompte. 

3. Tema gual. No en tenia ni idea... en qualsevol cas, si s'ha de posar, entrarà com a despesa de comunitat, i no crec que sigui massa car ja que mig sabadell te un gual a la seva entrada (així està el tema de l'aparcament). El que em va dir, i jo no ho acabo de veure massa clar, es que el carrer estònia (l'estret) tindrà una mitjana... no se on la fotran. Pel que queda el dubte a l'aire de si es podra parcar en aquell carrer o només serà de pas de vehicles. O potser es un carrer peatonal on només es permet l'entrada als veïns per entrar al parking.

 

Fin del hilo
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento