Volver al foro
L
lleida
29/06/2008 18:05

hola

22.902 lecturas | 142 respuestas
Holaaa!! Alguien que haya comprado en esta promoción anda por aquí?
 
L
lleida
06/04/2009 10:43
Si aquesta és la única sol.lució estic d´acord amb parellajardins. Però tenim una mica més de temps ja que l´ IBI/2009 el paga qui era propietari a data 1/01/2009, és a dir, Volumetric. A nosaltres ens afectaria ja per l´any que ve.
Estem en contacte!
 
P
parellajardins
02/04/2009 15:23
Per a qui l´interessi...
He trucat a l´IBI de l´Ajuntament i m´han dit que en el nostre cas (el de tots els veïns) com que la divisió horitzontal pot durar molts mesos, inclús anys, l´únic risc que tenim és que l´any que vé o el següent ens passin el I.B.I. acumulat de tots els anys endarrerits.
La única sol·lució (encara que no és segura) és que TOTS els veïns portem fotocopia de les escriptures i DNI´s al departament de l´IBI de l´Ajuntament de Lleida i llavors s´intentaria accelerar el tràmit de l´IBI perquè ens vinguès correctament cada any. Lo de l´IBI comença el 8 de Maig, si ens organitzem i tots portem les escriptures el tràmit serà més ràpid.
Si només la portem uns quants, no faran rés.
 
P
parellajardins
02/04/2009 11:34
Hola vecino promocion,
pues com que sembla que aquest foro s´ha acabat i no hi ha respostes.
Jo vaig trucar al Cadastre (no entenc gaire de termes legals), però em van dir que el C/Enginyer Antoni Llobet constava com a nº. cadastral de finca i que tenia un expedient obert de Desembre de 2008 amb la sol·licitud, però que encara trigaria uns mesos (aprox.6 mesos). Això ens afecta per I.B.I. i per la declaració de la Renta on haurem de fer constar que encara no disposem de nº.de registre dels pisos, sinó de la finca.
He preguntat el que podiem fer per agilitzar els tràmits i m´han dit que rés!!!
Ara trucaré pel tema de l´I.B.I. a veure què fem...
 
V
vecino promocion
02/04/2009 11:09
Nosotros todavía no sabemos nada de constitución de comunidad de vecinos, ni como se gestionará, ni de limpiezas, ni cuando será la reunión, ni nada, os han llamado?
Esto que pone parellajardins del Catastro del Ayuntamiento, tampoco sabemos nada, alguien sabe algo? tenemos que ir al Ayuntamiento o qué? Cuando escrituramos nos dieron un papel con el nº. de registro de finca, pero el registro definitivo no está hecho, no?
 
P
parellajardins
24/03/2009 15:57
Hola!
Quant temps! Aquest foro ja està acabat? Desde que pràcticament tothom ha anat escripturant em penso que estem ocupats amb els pisos y cases, obres, mobles, arreglos, etc....
Sabeu alguna cosa de la constitució de Comunitat de Veïns (netejes escala, manteniment, etc...) i de lo del Cadastre de l´Ajuntament?.

Obro un foro de decoració...
Us agraden les mampares transparents o amb vidre de color gris fum?. Com quedaria en el bany de l´habitació de matrimoni?. Poseu fixe-corredera-fixe?.
No sé com quedaría el bany amb mampara gris quan tot ell és de tons amarronats.... Potser em decideixo per la transparent (dona sensació de més gran)!.
A veure si us animeu i parlem una mica...
 
O
olgaflo6
02/03/2009 13:23
pues haber cuando se pone el interfono, xk hasta k no se haga reunion de escalera , no se yo si se podra poner,pero esto es una verguenza, asi de paso podriamos poner una takilla y cobrar entrada para k los vecinos del barrio utilicen nuestra piscina, ya k es de libre acceso asi nos sakamos una pasta, jajajajaj. me rio por no llorar
 
V
vecino promocion
02/03/2009 09:39
Interfono comunitario pero ya!!!, este fin de semana (domingo por la mañana) estábamos por allí y había 3 chicos (fumando.....), sentados dentro del muro donde tenemos las plantas, con toda la puerta abierta y tan tranquilos. Cuando entramos ni se inmutaron y como iba con gente no me atreví a decir nada, cuando me quedé sólo volví y ya no estaban. Nos va a entrar todo el mundo! y más sabiendo que se puede entrar líbremente. Además la puerta SIEMPRE está abierta! y ahora también la del bloque 5!.
Por cierto la puerta que separa la entrada del parking de las casas de la zona "alta" con nuestra piscina, es ridícula, se puede saltar como si nada. Ya me veo que la Bordeta tendrá nuevas piscinas del barrio!.
Además como la zona comunitaria se ve desde la calle, os aseguro que nos va a entrar todo dios. El domingo es la visita oficial para muchos vecinos del barrio que van hasta nuestra promoción para "chafardear".
El futuro vecino del bajo del bloque 1 (el que da a la entrada) estará contentísimo cuando se le metan en su jardín.
La hoja esa que dan de satisfacción de clientes, poner lo de la zona comunitaria (interfono)!
 
J
jamn
27/02/2009 19:48
ahora empiezo a leer mensajes de animo que es lo hacia falta en este puto foro. Ya está bien de tanto catastrofismo. Vamos a quejarnos de lo que de verdad importa y no de tonterías, Que nos pongan el interfono comunitario y los problemas individuales de cada piso ya veremos como es el servicio de postventa. No nos apresuremos coño.
 
P
parella
24/02/2009 17:55
Hola a todos!

Pues de verdad que no era mi intención reírme de nadie... Hacia unos minutos, antes de escribir el mensaje que recibimos la llamada para escriturar, con fecha y hora, y tenemos tantas ganas... que lo quise expresar en el foro. Justamente dos mensajes mas arriba se comentaba que ya había movimiento y aproveche la ocasión... pero en fin!! Mejor hubiera sido no haber participado nunca en el foro para no crear malos entendidos,ya que vamos a ser vecinos...
 
V
vecino promocion
24/02/2009 16:12
Yo también entendí que el mensaje de parella era de cachondeo, y que se estaba riendo de parellajardins, como era tan "efusivo"!.
A veces, depende de lo que se escriba se malentiende.
Todos estamos contentos por nuestros nuevos pisos/casas, independientemente de que encontremos bastantes cosas que no estan bien hechas, tanto a nivel individual como a nivel comunitario. Todo se irá arreglando poco a poco, o eso esperamos!.
Nos vemos.
 
P
parellajardins
23/02/2009 14:36
T´equivoques, el meu estat d´ànim està de conya. Disculpeu si no he entès el sentit del que heu escrit i m´alegro si també esteu tant il·lusionats com dieu.
 
P
parella
23/02/2009 14:31
parellajardins, estas fatal....!!! En ningun momento hemos utilizado sarcasmo en el correo anterior, estaba expresando lo mismo que vosotros, muchiiiiisssssima ilusion por estar este fin de semana en el piso... pero vamos, si he ofendido lo siento, pero no era la intencion,pero como ya se sabe... la mala intencion no es del que escribe, sino, que siempre depende del estado de animo del que lo lee que parece ser que no es muy bueno!!!

un saludo!
 
P
parellajardins
23/02/2009 13:49
Pues sí "parella", encara que hagin moltes coses que s´han d´arreglar tant al pis, com a la comunitat (no ho nego i som els primers que s´han queixat de moltes coses), fa molta il·lusió i no m´importa dir-ho, perquè és així. I si no esteu il·lusionats és el vostre problema.
El sarcasme que feu servir en el vostre correu està fóra de lloc, i si no teniu ganes de venir a viure a aquesta promoció doncs no vingueu i no amargueu als demés.
No sé si la resta de veïns estan d´acord amb mi o no, però és de molt mala educació riure de les opinions dels demés, així només demostres com ets realment, un/una maleducat, que s´escuda en els sarcasmes i en riure de les opinions de la resta.

 
P
parella
23/02/2009 12:26
Que ilusion parellajardins!!!

Este fin de semana nos unimos al festival... YUPI!! tenemos unas ganas...!!!
 
O
olgaflo6
23/02/2009 10:44
de kina eskala sou els k heu escripturat, i kom us heu trobat el pis? el servei post venta es tan efectiu kom el volen vendre?la primera reunio sera mogudeta pel tema de la seguretat als blocs, i per k hi ha moltes portes antiincendis, les portes de ferro dels replans, k no tanken be i ke la maneta k dona a la eskala toka amb la pared i la pared keda markada, i altres koses, k enkara noshan vist i k aniran sortin
 
P
parellajardins
22/02/2009 19:52
Hola veïns!
Ja tenim bastant moviment per la promoció eh? Inclús alguns de nosaltres ja ens hem conegut, quina gràcia!. Ei, reunió de veïns urgent eh? S´han de parlar moltes coses, aneu prenent nota de tot el que aneu veient, ok?.
Fins aviat!
 
J
jamn
14/02/2009 08:06
hemos comprado un piso y leyendo el foro parece que nos hayan vendido una barraca. No seais tan pesimimistas y levantar el ánimo un poco que tampoc es todo tan catastrofico joder.
 
O
olgaflo6
13/02/2009 18:02
en referencia al porter ja sabeu la nostra opinio lluitarem fins al final per a kens col.lokin el porter k no tenim ganes de começar la convivencia amb derrames. a mes si la zona comu de les escales esta comptemplat com a carrer publik k no ho haguesin vallat k ningu els hi va manar i per salvar el desnivell k haguesin fikat rampes o escales, no un mur on aixo es converteix en un carrero sense sortida
 
O
ORENETA
13/02/2009 13:06
Tot i que no volia tornar a escriure al foro, (donat el munt de intrusos que hi han) parellajardins m´ha animat, dons uns familiars meus tambe s´havien mirat un pis a la 2ªfase i desprès de pasar una tarde amb mi s´ho han repensat i finalment no sel compraran.Van flipar cuan els hi vaig explicar.
I per cert m´asembla molt bé que alguns veïns estiguin molt contents amb el seu pisset (per cert aquestos ni tan sols estan registrats, no si que són però evidentment no són veïns) per mols que ens agradi el pis, jo no penso dir mai que és meravellós, simplement el pis m´agrada i per això ho vaig comprar.PERO EL SERVEI POST-VENTA VOLUMENTRIC,PLM, F.FARRE ETC són el més penós que et puguis trobar, són simplement un aparador bonic, dons bé el que vulgui comprar un munt de maketing que compri promocions de f.farre i compañia, el que vulgui un tracte huma i que escoltin les seves necessitats i inquietuds, que es busqui un altre, si no vol acabar fent del seu sommi una pesadilla.Només espero que el nostre futur veí (ja sabeu de qui parlo) no tingui collons de venir a viure alli.
 
O
ORENETA
13/02/2009 12:55
D
 
P
parellajardins
13/02/2009 11:25
Jo ja no sé com més dir a Volumètric lo de la porta, ho hem dit per escrit, verbalment, per activa, per passiva, etc...., i encara que la promoció en sí sigui bonica, la desmereix moltíssim això del porter automàtic, però molt molt, perquè mitja Bordeta, ja sap que la nostra urbanització tindrà porta lliure d´accès i que si volen, poden saltar cap a la piscina (així mateix m´ho han dit!).
Abans d´ahir hi vaig anar i la porta estava oberta, ahir hi vaig tornar i continuava oberta,....
Encara que haguem escripturat, no vol dir que estem contents pel resultat..., no els haguès costat rés posar el porter automàtic i que tothom quedessim més o menys contents no?.
Per cert, els veïns que están interessats en comprar a les fases del costat ja entren al foro a llegir!, en serio tenim una parella d´amics que es volien quedar un pis de la 2ª. fase i s´ho han repensat en veure el resultat final de la nostra promoció!.
Aquesta és la publicitat que vol donar Volumètric a Lleida?. Per un porter automàtic es volen jugar el seu nom i la seva reputació com a promotors-constructors?. Val la pena?. Voleu vendre pisos?, doncs poseu-nos porter automàtic i la publicitat no serà mateixa!.
 
V
ve i na
13/02/2009 09:58
Podriam posar una paradeta a la porta de la notaria per recollir firmes de tots els que anem escrituran :)
 
P
parella
12/02/2009 17:41
Hola a todos!!

Pero porque no se hacen cargo ellos (PLM/VOLUMETRIC ;FARRE) del portero, llave automatica o lo que se pueda poner... ?? Si no estaba contemplado... que lo contemplen... posiblemente tampoco estuviera contemplada la puerta, no? y la han puesto... Lo que es un vergüenza es que todavia no hayamos escriturado, y estemos pensando en pasar derramas!!!!!! Actualmente, y lo se de buena tinta, los pisos de proteccion oficial que estan haciendo en frente , valen lo mismo que los nuestros, y tienen una habitacion mas... y estan subvencionados... otros que estan al otro lado de la calle, que tambien tienen piscina, y son de farre, te regalaban todos los electrodomesticos de la cocina... Y A NOSOTROS NO NOS VAN A PONER UN PORTERO AUTOMATICO??????? por favorrrrrrrrrrrrr
 
I
ILERGETA
12/02/2009 13:43
Nosaltres varem escriturar la setmana passada, i com es lògic ara hi anem sovint per començar a portar coses. De dia encara però a la nit hi ha molts dies que la porta d´accés està totalment oberta i fa una mica de mal rollo.

Es del tot necessari ficar un porter automàtic, amb el sistema que pensem que potser el mes eficient, però l´oblit del que va fer el projecte és una bona cagada, i ens costarà uns quants calers.La idea que planteja vecinojardins em sembla força interessant.
 
V
vecino promocion
10/02/2009 20:42
Nosotros hemos escriturado hoy!. Al principio nervios, un montón de papeles, instrucciones, altas servicios, etc...., pero ya es nuestro!.
Esta tarde me ha llevado un amigo a ver su zona comunitaria en Cap-Pont (Els Lilars dels Elisis) y me ha enseñado el portero automático de acceso a la zona comunitaria, que por cierto, es preciosa!. Hay un portero automático con instrucciones escritas, según el piso, marcas un código, llamas al piso y el propietario te abre o no. Y para los vecinos no hace falta llave, marcas un código personal y entras, una pasada.
La única respuesta obtenida de la promotora ha sido: En el proyecto no estaba contemplado (cagada del Proyectista). Pero todos estaríamos mucho más contentos con ellos si nos solucionaran esto verdad?. Darían otra imagen!.
Pronto todos por allí!.
 
J
janhihaprou
10/02/2009 18:56
No hi ha re de re! Via d´entrada lliure per tot deu! Ens tocarà fer-ho a nosaltres, espero que no sigui gaire costos (€)! pero crec que es molt necesari un interfon, a vaure si tenim sort i en alguns del armaris (llum, telf..) que hi ha prop de la porta principal tenim línia telefónica i tot sigui més facil.

Com va veins! Ja heu escriturat!??
Vinga anims que ja falta menys!
 
O
olgaflo6
10/02/2009 18:17
hola a tot@s! ja veig k els anims vam pujant a mesura k s´atança el dia de la entrega, pero amb algu els hi han donat soluccio a la porta d´acces a les escales? xk lo de la clau codificada no es cap sol.lucio , ho entrara el carter per senyals de fum o per sms, i si ve el del gas o el de la llum o el d l´aigua a llegir el comptador, k ha d demanar cita previa per a entrar i ke algu baixi a obrir-los la porta? llavors de k serveix tindre videoporter al portal si a la principal porta d´acces es campi ki vulgui,
ho ja ho han arreglat i han fikat videoporter a les portes d´acces?
 
J
jamn
10/02/2009 07:57
bueno, ya hemos visto la zona comunitaria y nos hemos quedado con la boca abierta. Ya estamos deseando que llegue el verano para estrenar la piscina. Y mis hijos por fin van a disfrutar con el cesped y la piscina pequeña. ¿A que es alucinante? Y el piso es espectacular.
 
V
vecino promocion
09/02/2009 16:09
Hola!
Nosotros escrituramos mañana!. Pensaba que estaríamos más contentos o nerviosos,..., bueno sí que hace ilusión, pero como llevamos tanto tiempo esperando!.
Pronto nos vemos en las reuniones de vecinos, prometen ser moviditas eh?.
Saludos.
 
J
jamn
09/02/2009 14:49
estoy exultante con mi piso . una verdadera obra de arte
 
P
parella
09/02/2009 13:25
Hola veins!!

Com van els preparatius? A nosaltres ja ens han trucat per firmar.... tenim unes ganes!!! ara si que ja està!!!!
 
P
parella
03/02/2009 15:16
Hola veins!!

A nosaltres també ens van comentar lo de la CLAU ELECTRONICA AMB UN CODI A LA PORTA PRINCIPAL, i no ens va semblar del tot malament (sempre que paguin ells), almenys haurà algo de seguretat... sino la piscina sera la de tot el barri...pero de totes maneres també ens van comentar que estaben parlant sobre el tema amb els promotors, i que si es negaven ho podriem ficar nosaltres, que no era massa car... aixi si que penso que si que hauran derrametes... !!!
 
O
ORENETA
02/02/2009 13:24
NO ENS SOLUCIONARAN EL TEMA PORTER D´ACCES A PASSADIS, DONS COM MOLT BE DIU OLGAFLO, LES SEVES PARAULES SEMPRE SÓN LES MATEIXES, HO HEM FICAT EN CONEIXEMENT DE VOLUMETRIC ; QUAN JO VAIG ANAR A VEURE EL PIS I EN COMENTAR.LOS EL TEMA HEM VAN DIR LA DICHOSA FRASE, ELS HI VAIG CONTESTAR QUE JA SABIA LO QUE PENSABA VOLUMETRIC, QUE ENS HO FEM NOSALTRES UN COP ESCRITURAT, IGUAL QUE HAN TINGUT QUE FER A LA PROMOCIO DE CAP-PONT.
AIXO ÉS UN TEMA QUE NO TE SOLUCIÓ, DONS S´HA DE PASSAR CABLEJAT ELÉCTRIC FINS A LA PORTA I DOBLE PORTER, TOT AIXO TE UN COST ELEVAT I EVIDENTMENT ELLS NO S´EN FARAN CÀRREC.
INTENTEN DONAR LLARGUES AMB ARGUMENTS, PERQUÈ ÉS UN TEMA QUE ELLS JA HO SABEN DE SOBRES I HO HAN COMENTAT EN LES SEVES REUNIONS PERÒ ENS VOLEM DONAR SOLUCIONS CHAPUCES COM FICAR CLAU ELECTRONICA AMB UN CODI A LA PORTA PRINCIPAL, I ANAR CANVIANT AQUEST CODI AMB PERIODICITAT, PERÒ A LA COMUNITAT TAMBÉ HA D´ENTRAR "EL CARTER""EL DEL GAS"... ÉS A DIR QUE RES.
L´ÚNICA SOLUCIO, NO FIRMAR NINGÚ FINS QUE EL TEMA QUEDI CLAR QUE HO PAGARAN ELLS, COSA QUE DUBTO QUE SI NO ESTEM TOTS D´ACORD NO FARAN I AL FINAL JO LO QUE VEIG ES QUE UN PER L´ALTRE UN AMB UNA ALTRA COSA QUE MOLT PARLAR I AL FINAL ENS DONEN UNA ALTRA VEGADA PEL....
EN FI VEINS QUE SI NOMÉS PARLEM NO SOLUCIONAREM RES
 
O
olgaflo6
02/02/2009 09:28
algu sap si al final ens ficaran porters automatics a les portes d´acces al pasillo de les escales? o començarem la convivencia amb derrames?
naltros l´unic que sabem es k a farre varies persones els hi han fet la mateixa consulta, i ells sempre diuen que ho ficaran en coneixement de volumetric
 
P
parellajardins
31/01/2009 23:33
A "millores" em refereixo als aparells d´aire acondicionat. Nosaltres ens els vam quedar i ens van fer pagar la meitat, la resta a l´hora d´escripturar suposo, perquè encara no ens han dit rés.... A lo que em refereixo és que ens han posat l´split d´aire acondicionat del menjador al mig de la paret on teòricament va el moble del menjador (i ni tan sols ens han trucat per preguntar on el voliem! i no el volen cambiar de lloc, perquè "segons projecte" el desaigüe l´han fet per tots els pisos allí i dóna al lavabo?. No entenc d´instal·lacions de fontaneria ni aire acondicionat. Ho hem de mirar bé, a veure com ho sol·lucionem.... (Em penso que al final, encara que ens queixem no ens faran gens de cas!).
 
V
ve i na
31/01/2009 17:51
A quines millores et refereixes parellajardins?

Aquest dijous ja escrituren alguns veïns! (si no recordo malament un d´ ells és de l´escala 2). Nosaltres encara no hem ni vist el nostre pis... (sóm de la 3ª).

En fi... ja queda menys.
 
P
parellajardins
31/01/2009 16:30
A mi també em passa el mateix amb l´aire acondicionat i he insistit i insistit en que me´l treguin d´allí, però no ha hagut manera! Els he dit que jo he pagat la meitat "d´unes millores" i que al menys haurien d´haver preguntat on ho voliem i no posar-ho al mig de la paret del moble del menjador!.
Ja veurem si pago l´altra meitat!.
 
P
parella
30/01/2009 17:38
Hola a todos de nuevo!!

Con el tema de las rebajas.. me estoy poniendo bastante nerviosa... porque no querria pagar mas de lo que paga ningún vecino, por el simple echo de no "protestar", la verdad es que nosotros solo fuimos a hablar con el promotor en una ocasion, hace muuuucho tieeempo, para poder cerrar la puerta corredera de cocina/ comedor, porque asi quedaria mas amplio comedor y aprovechable la cocina... y fueron muy rotundos en contestar que era imposible y que si nolo queriamos que lo dejaramos... tambien queriamos que nos cambiaran la salida del aire del comedor (que lo han colocado en medio de donde va el mueble de la tele,horroroso) y ya no dijimos nada mas..., como para pedir un descuento!!!
 
V
vecino promocion
30/01/2009 16:04
Entiendo lo que dices vecino jardins, yo sé de estos de las casas que lo han solicitado, pero de momento no han recibido respuesta, que yo sepa.
Entonces, tu tienes claro que te lo quedas o que no te lo quedas?
 

Fin del hilo
143  mensajes1234>
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento